Korttimyynti

Jokin aika sitten päätin hyödyntää myös omaa valokuvatuotantoani postikorteissa. Postcrossing harrastuksen myötä tuli monta kertaa uusia osoitteita ottaessa mieleen, että vastaanottajien toiveita voisi toteuttaa myös omien valokuvien avulla. Siispä tuumasta toimeen ja valitsemaan tuhansien, ellei kymmenien tuhansien kuvien joukosta muutama postikortiksi kelpaava otos. Vaikeuksia tuotti mm. se, että millaisia aiheita pitäisi korteiksi tuottaa. Maisemia, kaupunkikuvia, yksityiskohtia, eläimiä, lähikuvia jne. Olen nyt tilannut muutamia aivan erilaisia aiheita kokeeksi ja päädyin samalla siihen, että jos jotakuta muutakin sattuu aiheeni miellyttämään, niin voisin laittaa osan korteistani myös myyntiin.

Lisään tämän sivun alasivuille omiin kategorioihinsa aika-ajoin uusia kohteita. Sivujen linkit löydät oikeasta sivupalkista. Jos kiinnostut jostakin kortistani, voit ottaa yhteydenottolomakkeella yhteyttä, niin saat lisätietoja korteista ja niiden hinnoista, maksutavoista ja lähetyskustannuksista. Voit ottaa yhteyttä myös jättämällä kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi ja yhteydenottopyyntösi.

Kuvissa näkyvät signeeraukset eivät ole itse korteissa. Ensimmäisissä sarjoissa takapuolella kortteja on vain normaalit osoiterivit ja painopaikan nettiosoite. Uusimmissa sarjoissa Studitee ja studiotee.fi signeeraus takapuolella vas. alareunassa. Kortit ovat yksiosaisia ja normaalin postikortin kokoisia, ellei erikseen toisin mainita.

Normaalikokoiset kortit maksavat 1,30€ kpl + postituskulut alk. 0,85€ (määräytyvät tilauksen painon mukaan). Ainakin aluksi ainoa mahdollinen maksutapa on pankkisiirtomaksu etukäteen (ellet ole noutoetäisyydellä). Yli 10 normaalikokoista ja -hintaista korttia kerralla tilaaville kappalehinta on 1,20€. Toimitus aika pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä (n. 3-6 pv). Jos jotakin tuotetta tilataan niin paljon, että kortteja on teetettävä lisää, on toimitusaikakin tietysti tuota pidempi.

Huom! Uusimmat kortit löydät aina kunkin kategorian alaosasta!

*****************************************

Normaalikokoiset kortit á 1,30€

Neliötaitekortti á 2,00€

Dark Fantasy ja muut ”ideakortit” á 1,50€

postikulut lisätään painon mukaan alk. 0,85€

*****************************************

KATEGORIAT: MAISEMAT KAUPUNKI LAIVAT ERIKOISKORTIT KOHTEET NELIÖT ELÄIMET

One thought on “Korttimyynti

  1. Päivitysilmoitus: Korttivalikoima laajenee | Around The World

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s